Elektrische slagbomen voor elke verkeerssituatie

Onze verschillende types elektrische slagbomen worden volledig op maat gemaakt voor elke verkeessituatie.

De slagboomkasten van de elektrische slagboominstallaties maken we van staalplaten die we plooien en lassen. Al onze slagboomkasten hebben een toegangsdeur en afneembaar deksel waardoor de elektronica van de automatische slagboom toegankelijk blijft.. De slagboomkasten worden gestraald, gemetalisseerd en afgewerkt met thermisch geharde epoxy coating. De slagboomarmen vervaardigen we uit sterk aluminium.

Een microcontroller in onze slagboomkasten zorgt dat de elektrische slagboominstallatie makkelijk verbonden wordt met domiticasystemen of andere gebouwmanagementsystemen met bijhorende software. Daarbovenop, voorzien we onze elektrische slagbomen van een magnetische motorbeveiligingsschakelaar. Deze schakelaar garandeert de lange levensduur van de elektrische slagboom door het slippen van de motor te voorkomen.

Wij bieden voor elke verkeerssituatie een elektrisch slagboomsysteem. Hieronder vindt u onze verschillende elektrische slagbomen. Allemaal met hun eigen kenmerken, maar steeds volledig op maat volgens uw specificaties.

Heeft u toch nog een vraag over onze elektrische slagbomen? Contacteer ons voor vrijblijvend advies.