Hekwerken: een duurzame afsluiting voor elk terrein

Hekwerk is een simpele manier om bedrijfsdomeinen en tuinen af te grenzen. Daarom kiest men vaak voor hekwerk dat aanvullend is aan de poort die geplaatst werd.

Er zijn verschillende types hekwerk beschikbaar om uw tuin of bedrijfsdomein af te sluiten:

  • Spijlenhekwerk: dit type hekwerk wordt vaak gekozen als aanvulling voor een poort met spijlen. De spijlen zijn dikker dan bij andere hekwerken waardoor het steviger is. Er is minimale horizontale verdeling in een spijlenhekwerk waardoor overklimmen bemoeilijkt wordt. Als extra beveiliging voegt men vaak een puntenkam toe.
  • Hekwerk met vaste panelen: dit type hekwerk bestaat uit 2 of meer vaste panelen. Hierdoor wordt het zicht volledig belemmerd. Het is mogelijk om de panelen te plaatsen zodat er nog enige doorkijk mogelijk is.
  • Staafmathekwerk: dit hekwerk is opgebouwd uit staafmatten en palen die met beugels aan elkaar bevestigd zijn. Het is een neutrale keuze die past bij bijna elk type poort. Bij het gebruik van staafmathekwerk behoudt u de visibiliteit rondom het domein.

Al onze hekwerken worden net zoals onze poorten behandelt om de kwaliteit op lang termijn te garanderen. Heeft u een vraag over onze verschillende hekwerken? Contacteer ons.