Historiek van ons bedrijf

In 1974 wordt het bedrijf BORMET opgericht door pastoor Michel BORMANS en André METTEN. Zij leggen zich toe op alles wat met toegangscontrole te maken had, gaande van alarmsystemen tot poorten en hekken.
Ivan Schreurs, die met zijn gezin naast het bedrijf woont, treedt er in 1979 in dienst. Hij produceert en installeert de producten. In 1985 neemt hij samen met een collega BORMET over.

In 2004 komen ook de twee zonen van Ivan in dienst. Ruben als Project Ingenieur en Dries als Installatietechnieker.

 

Een volwaardig familiebedrijf

In 2011 wordt BORMET een volwaardig familiebedrijf, wanneer Ruben en Dries de aandelen van de medevennoot van Ivan overnemen.

2014 is een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf: Ivan Schreurs ziet dat zijn beide zonen klaar zijn om het bedrijf te leiden en hij draagt zijn aandeel over aan hen.
Ruben en Dries Schreurs zijn overtuigd van het groeipotentieel van het bedrijf en zetten volop in op de uitbouw ervan.

De verhuis naar een gloednieuw bedrijfsgebouw in 2015 en de nieuwe bedrijfsnaam Bam Bormet zijn de eerste zichtbare realisaties van de nieuwe generatie.

De uitbreiding van de commerciële activiteiten naar het buitenland is de volgende stap in de groeiplannen, die op een weloverwogen en goed onderbouwde manier stelselmatig gerealiseerd worden.