Een slagboom voor elke toepassing

Met een slagboom regelt u de toegang tot bepaalde gebieden zoals: privéterreinen, parkeergarages, parkeerplaatsen, campings, havens en meer. Daarnaast zijn slagbomen handig bij het regelen en verdelen van verkeersstromen op de openbare weg of bij het uitrijden van een bedrijfs- of commercieel terrein.

De verschillende configuraties zijn uitgebreid en worden samengesteld op maat van uw specifieke situatie. Onze slagbomen zijn compatibel met verschillende automatiseringssystemen. Hierdoor kan de slagboom automatisch openen, of heeft u de mogelijkheid om de slagboom op afstand te openen. Onze slagbomen hebben een armlengte tot 15m. Afhankelijk van de armlengte, kan de openingssnelheid gekozen worden.

Eindeloze mogelijkheden

Wanneer een slagboom niet vaak gebruikt wordt, bv. om een toegang maar af en toe te openen/sluiten, kan men een manuele slagboom laten plaatsen.

In sommige gevallen is de ruimte beperkt, zoals in ondergrondse parkings. Dan kan u een knikarm monteren, of een horizontale slagboom, zodat de ze toch het nodige bereik hebben. Hier beneden vind je de verschillende mogelijkheden.

Wenst u vrijblijvend advies bij het maken van uw keuze? Contacteer ons. Afhankelijk van uw situatie helpen we u het juiste type slagboom te kiezen.