PASS Toegangssystemen

Gerard ter Veen, Pass toegangssystemen (NL):
“Internationalisering is verdienste van Ruben”

“Ik werk al 25 jaar samen met Bam Bormet en ken Ruben dus al van toen hij nog een kleine jongen was. Ik heb hem zien starten in het bedrijf, aanvankelijk als jobstudent, later voornamelijk als softwareontwikkelaar.

Sinds hij de laatste jaren het voortouw genomen heeft, is de evolutie van het bedrijf enorm merkbaar: de internationalisering en natuurlijk ook de verhuis naar een nieuw, groot pand.

In zo’n drukke periode dreig je soms even de focus op je core business en je klanten te verliezen, maar Ruben pakt zo’n dingen snel en accuraat op als je hem erover aanspreekt. Hij staat heel erg open om dingen te bespreken en hij is heel hard bezig met efficiëntie en optimalisering van zowel zijn productieproces als met de producten zelf.

De reden waarom ik al zoveel jaren met Bam Bormet samenwerk is trouwens de kwaliteit van hun producten. Alleen door het leveren van topkwaliteit kan je een lange termijnsamenwerking opbouwen.

De manier waarop het bedrijf op dit moment werkt aan de internationalisering is ongelofelijk knap, met als resultaat dat ze ook mooie opdrachten binnenhalen, zoals de toegangssystemen op de luchthaven van Schiphol. Dat is in de eerste plaats toch de verdienste van Ruben.”