Speedgates of snelvouwhekken zijn een snelle, maar consequente manier om een terrein af te bakenen. Dit product combineert de snelheid van een slagboom met de veiligheid van een poort. Openen en sluiten, dat gebeurt in enkele seconden. Laat dus niemand wachten!

Geen plaatsverlies, opent razendsnel

De speedgate is een onderdeel van de vouwpoorten. Ze zijn ideaal voor doorgangen met veel verkeer én hoge veiligheidseisen. Deze poort werkt met een trackless guiding system, dat ervoor zorgt dat er geen boven- of ondergeleiding nodig is. Het tweede paneel vouwt op tegen het eerste, waarna ze verdwijnen achter de kolommen. Super efficiënt en zo goed als geen plaatsverlies!

5 voordelen van de speedgate:

    1) Opent en sluit razendsnel

    2) Zelfs met weinig plaats, kan je toch een veilige poort laten plaatsen

    3) Trackless Guiding Systeem = geleiding valt weg

    4) Binnendringers hebben geen kans

    5) Vernieuwend product in de veiligheidssector

Het bovenstaand filmpje maakt duidelijk hoe de speedgate nu juist werkt. De speedgate is nu al in gebruik bij luchthavens, militaire instellingen, concertgebouwen, parkeergarages, penitentiaire inrichtingen, industriële bedrijven, bedrijventerreinen,...

Als een slagboom dus niet veilig genoeg is als toegangscontrole, en als een schuifpoort gewoon veel te traag werkt, dan kan je best kiezen voor een speedgate. De naam spreekt al voor zich, maar het beveiligt net zo goed als een traditioneel schuif- of vouwhek.

Op maat gemaakt & service

De productie van onze producten gebeurt al 40 jaar in Nieuwerkerken (België). Dit is 100% maatwerk! Bij de speedgates kan je kiezen tussen een dubbele of enkele speedgate. Deze poort is dan ook te combineren met een toegangscontrolesysteem, terwijl de passage nog steeds even vlot verloopt.

Verder beschikken we over een eigen installatieteam en team service-na-verkoop. Zo maakten we al meer dan 10.000 klanten tevreden, zowel professioneel als particulier.

 

Veiligheidsvoorzieningen en normering

Bij Bam Bormet hebben we al meer dan 40 jaar expertise in ontwikkeling, productie en plaatsing van poorten, slagbomen en draaitrommels. Normering en veiligheidsvoorschriften is dan ook een enorm belangrijk onderdeel van onze werking.

Deze speedgate is conform DIN EN 13241-1- en conform machinerichtlijn 2006/42 EG. Qua conservering: thermisch verzinkt conform EN ISO 1461, EN ISO 1471-1 en EN ISO 14713-2. Of optioneel: poedercoating conform EN 1090 en EN 15773.

 

DUS!

  • Heb je wat plaatsgebrek voor het plaatsen van een vleugel- of schuifpoort?

  • Wil je binnendringers geen kans geven?

  • En wachttijden zo kort mogelijk houden?

Vraag dan zeker een offerte op maat aan!

Speedgate

Speedgate